Allmänt

Återgå till bröllopsplanering efter en karriärpaus

Professionell evenemangsplanering efter ett yrkesavbrott – precis som alla andra typer av yrkeskarriärer – är en ny satsning, fylld med all spänning och press för att få saker och ting gjorda på rätt sätt. Du började bra, men nu kanske du ligger lite efter de andra.

När du förbereder dig för att utforma ditt nya företag finns det förfarandemässiga och tekniska uppdateringar som kan ge upphov till misstag. Detta kommer att skada ditt självförtroende på ett praktiskt sätt. Du kan hantera detta hinder genom att ta dig tid att lära dig av andra som faktiskt tar de steg som du borde ta, även om det sker på bekostnad av förändringar.

Jag vet att många läsare kommer att tro att detta är en attack mot bröllopsplanerare. Men även de allra bästa planerarna från början har behövt några av mina förslag, och i allmänhet är deras företag och karriärer mycket sundare som ett resultat av detta.

De smartaste och mest erfarna nya planerarna har för vana att granska sina kunder. De accepterar inte hänvisningar från någon som kräver för mycket och för snabbt. De tvingar ofta in sig själva i rollen som sina klienters coach.

Det finns också företagare och planerare som använder tandemförkortning för kemi, Exec-kunder för att dubbelkolla sitt arbete, jag är inte säker på att det ofta görs för mycket, men det hjälper. Visst kan ett företag inte nå över gränsen.

En särskilt viktig del av att driva en framgångsrik byrå är att utveckla ett nätverk med en stor samling rådgivare. De bästa har varit handfasta guider till verksamheten, till relationsbyggande och kontinuerlig vägledning i marknadsföringsstrategier och affärsbyggande. De bör också ha täta kontakter med era studenter för professionell och vänskaplig handledning.

Är det någon som ens kommer ihåg när människor brukade hänvisa anonymt? Det är dock bra att traditionen fortfarande finns kvar. Med tiden kommer det att ske många paradigmskiften på ett ögonblick. Du måste behålla kontrollen över din verksamhet, för ingen kommer att göra det.

Så oavsett om du är för Donald Trump och regelbundet ifrågasätter varför sekreterare gör sitt jobb, måste du hålla ett vaksamt öga på dina barn, de kan vara din värsta fiende. Du kommer att missa många framgångsstilar om du inte följer upp för att se deras framsteg dagligen.

Hur du gör detta är att du, förutom att lära dina kunder grunderna i din verksamhet, måste lära dem att bli en mer känd och respekterad person.

Detta innebär att du måste lära dig att ge en bild av att du har kontroll och är medveten. Man kan förändra sitt utseende och just affärer med människor, kunder och leverantörer är viktiga. Ett fast handslag och att vara stolt över det man gör är saker man bör göra.

Team. På kontoret finns portföljer med mängder av deras företagskunder och personer som du skulle vilja göra affärer med. När du behöver råd, när du inte har möjlighet att utföra arbetet, kan du be dem skicka det till dig.

Skjutning är tyvärr en vanlig sak i näringslivet. Du har samlat på dig en enorm mängd erfarenhet under tio år och vill sedan skörda frukterna av denna framgång. Med tiden blir man okänslig för arbetet, men man behöver kassaflödet för att fortsätta.

Nya kunder kommer att pröva din plan, vilket är bra, men de kunder du redan har kommer att hålla nätverket fräscht. Du bör utvidga ditt varumärke. Klientens tendens att skära bort saker, klientens utbildning och framtida behov kommer att vara viktiga för dina klienter.

Det är viktigt för den professionella evententreprenören att lära sig av dem som står utanför branschen – att höra deras tankar om saker som du skulle missa om du inte läste deras böcker, artiklar eller bloggar.

Och när jag var i 90-årsåldern läste jag ofta Michael Gerber. Innan jag visste vad som skulle hända läste jag mina böcker mer än jag läste min chefs böcker. Nu är jag en ivrig lärling.

Nu är det dags att förnya dig som företagsledare och förhoppningsvis skapa en arbetsmiljö som du verkligen trivs med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *